Despre noi

             Cine suntem, de unde venim si incotro ne indreptam. Echipa Fun Bear este una tanara ce isi doreste sa aduca ceva nou pe piata, dar mai ales sa aduca culoare si zambete in rutina zilnica. Ne-am gandit ca cel mai bun mod de a face asta este prin tricourile pe care le purtam in fiecare zi si daca te-ai saturat de tricourile pe care le gasesti in toate magazinele aici este locul tau. Colegii nostri se concentreaza spre a creea cat mai multe tricouri cu modele cat mai originale.

             Echipa Fun Bear, cauta cele mai frumoase tricouri , hanorace, cani si modele 3D din cele mai bune materiale pentru o calitate desavarsita. Dorinta noastra este sa producem tricouri ce sa reziste cat mai mult, fara a se deteriora calitatea personalizarii sau a tricoului. 

             Ne dorim ca momentul in care primiti tricourile Fun Bear, sa fie o experienta cat mai placuta, motiv pentru care oferim atentie nu doar produselor ci si impachetarii, ce are loc manual. Speram sa ne urmariti indeaproape pentru a putea fi mereu la curent cu toate ofertele si produsele pe care le pregatim pentru voi.


Zi faina si ne vedem pe www.funbear.ro